Nabeschouwing AIK - Bala Town (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 18:30 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt AIK het donderdag 30 juni 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Bala Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de AIK - Bala Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AIK - Bala Town (2-0)

Het Europa League duel tussen AIK en Bala Town is geëindigd in een 2-0 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door A. Affane, waarmee AIK met 1-0 de leiding nam. AIK vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Johansson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor AIK.

Wedstrijdstatistieken AIK - Bala Town
Goals
2
0
LIVE AIK - Bala Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AIK - Bala Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt AIK Doelpunt A. Affane AIK 1-0
51' Doelpunt AIK Doelpunt N. Johansson AIK 2-0
53' Gele kaart Bala Town Gele kaart voor D. Thompson Bala Town
56' Wissel Bala Town Wissel M. Hayes voor D. Thompson Bala Town
69' Wissel AIK Wissel J. Blomberg voor A. Affane AIK
69' Wissel Bala Town Wissel M. Jones voor M. Connolly Bala Town
75' Wissel AIK Wissel A. Salétros voor C. Gravius AIK
82' Wissel AIK Wissel D. Avdić voor A. Isak AIK
82' Wissel Bala Town Wissel J. Crowther voor N. Burke Bala Town
Video hoogtepunten en samenvatting AIK - Bala Town
Opstellingen AIK - Bala Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AIK - Bala Town

AIK en Bala Town spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat AIK en Bala Town elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst AIK 0
Winst Bala Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
AIK - Bala Town Opstelling AIK Opstelling Bala Town Live AIK - Bala Town Live AIK - Bala Town kijken AIK - Bala Town kijken Live AIK - Bala Town stream AIK - Bala Town Fox Sports Nabeschouwing AIK - Bala Town Uitslag AIK - Bala Town Statistieken AIK - Bala Town Europa League 2016/2017 AIK - Bala Town wedden AIK - Bala Town gokken AIK - Bala Town Unibet