Nabeschouwing Aktobe - MTK (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 16:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Aktobe het donderdag 30 juni 2016 om 16:00 uur in eigen huis op tegen MTK. De wedstrijd wordt gespeeld in Ortalıq Stadion (Aqtöbe (Aktobe)) in Aktobe.

Via de Aktobe - MTK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aktobe - MTK (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Aktobe en MTK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door S. Torghelle, waarmee MTK met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Zhalmukan in de 44e minuut zorgde er even later voor dat Aktobe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Aktobe - MTK
1
1
LIVE Aktobe - MTK 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aktobe - MTK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt MTK Doelpunt S. Torghelle MTK 0-1
44' Penalty Aktobe Penalty D. Zhalmukan Aktobe 1-1
62' Wissel Aktobe Wissel D. Golubov voor L. Dao Aktobe
72' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor M. Sitdikov Aktobe
83' Gele kaart MTK Gele kaart voor D. Nikač MTK
84' Wissel Aktobe Wissel K. Shestakov voor D. Zhalmukan Aktobe
86' Gele kaart Aktobe Gele kaart voor E. Sorokin Aktobe
88' Wissel MTK Wissel B. Borbély voor L. Szatmári MTK
89' Gele kaart MTK Gele kaart voor B. Borbély MTK
91' Wissel MTK Wissel B. Deutsch voor D. Nikač MTK