Nabeschouwing Anderlecht - Qabala (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 15 september 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Anderlecht het donderdag 15 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Qabala. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Qabala live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Qabala (3-1)

Het Europa League duel tussen Anderlecht en Qabala is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 3-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Ł. Teodorczyk, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Qabala kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Dabo, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van Rafael Santos kwam Anderlecht in de 41e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat Capel de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Anderlecht.

LIVE Anderlecht - Qabala 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Qabala teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk met assist van U. Spajić Anderlecht 1-0
18' Wissel Anderlecht Wissel S. Badji voor Y. Tielemans Anderlecht
20' Doelpunt Qabala Doelpunt B. Dabo Qabala 1-1
41' Eigen doelpunt Anderlecht Eigen doelpunt Rafael Santos Anderlecht 2-1
46' Wissel Qabala Wissel A. Məmmədov voor R. Qurbanov Qabala
56' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor U. Spajić Anderlecht
59' Wissel Qabala Wissel P. Franjić voor V. Vernydub Qabala
73' Wissel Anderlecht Wissel Capel voor A. Chipciu Anderlecht
77' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Capel met assist van N. Stanciu Anderlecht 3-1
80' Wissel Anderlecht Wissel H. Harbaoui voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
81' Gele kaart Qabala Gele kaart voor Ricardinho Qabala
84' Gele kaart Qabala Gele kaart voor A. Məmmədov Qabala
92' Wissel Qabala Wissel R. Əyyubov voor S. Zenjov Qabala
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Qabala
Opstellingen Anderlecht - Qabala

Voorbeschouwing Anderlecht - Qabala

Anderlecht en Qabala spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Anderlecht en Qabala elkaar treffen in de Europa League.