Nabeschouwing Anderlecht - Slavia Praag (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Anderlecht het donderdag 25 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Slavia Praag (3-0)

Het Europa League duel tussen Anderlecht en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Y. Tielemans maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Anderlecht vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 40e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het Ł. Teodorczyk van Anderlecht die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Anderlecht, waarmee M. Heylen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Anderlecht een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Slavia Praag
3
0
LIVE Anderlecht - Slavia Praag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Mikula Slavia Praha
22' Penalty Anderlecht Penalty Y. Tielemans Anderlecht 1-0
22' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Slavia Praha
40' Penalty Anderlecht Penalty Ł. Teodorczyk Anderlecht 2-0
46' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor M. Mešanović Slavia Praha
46' Wissel Slavia Praha Wissel J. Mihalík voor A. Barák Slavia Praha
56' Wissel Anderlecht Wissel Idrissa Sylla voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
61' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Heylen met assist van Y. Tielemans Anderlecht 3-0
62' Wissel Anderlecht Wissel I. Doumbia voor Y. Tielemans Anderlecht
69' Wissel Slavia Praha Wissel J. Bílek voor J. Hušbauer Slavia Praha
70' Wissel Anderlecht Wissel E. Sowah Adjei voor S. Hanni Anderlecht
79' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Chipciu Anderlecht
81' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Idrissa Sylla Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Slavia Praag
Opstellingen Anderlecht - Slavia Praag

Voorbeschouwing Anderlecht - Slavia Praag

Anderlecht en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Slavia Praag in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Slavia Praag slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.