Nabeschouwing Astana - APOEL (2-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 24 november 2016 - 17:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Astana het donderdag 24 november 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen APOEL. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - APOEL live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - APOEL (2-1)

Het Europa League duel tussen Astana en APOEL is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 2-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door G. Efrem, waarmee APOEL met 0-1 de leiding nam. In de 32e minuut moest Iñaki Astiz van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest APOEL verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Aničić namens Astana in de 59e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Đ. Despotović namens Astana in de 84e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Blom, waardoor Astana een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Astana - APOEL 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - APOEL teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Astana Gele kaart voor D. Shomko Astana
31' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Efrem met assist van E. Aloneftis APOEL 0-1
32' Rode kaart APOEL Rode kaart voor Iñaki Astiz APOEL
35' Wissel APOEL Wissel K. Artymatas voor E. Aloneftis APOEL
59' Doelpunt Astana Doelpunt M. Aničić Astana 1-1
63' Wissel APOEL Wissel Vander voor I. de Camargo APOEL
75' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Nuno Morais APOEL
77' Wissel Astana Wissel T. Nuserbayev voor I. Shitov Astana
81' Wissel Astana Wissel A. Nurgaliev voor S. Muzhikov Astana
81' Wissel APOEL Wissel G. Gianniotas voor G. Efrem APOEL
84' Doelpunt Astana Doelpunt Đ. Despotović Astana 2-1
87' Gele kaart Astana Gele kaart voor N. Maksimović Astana
89' Gele kaart Astana Gele kaart voor M. Aničić Astana
94' Gele kaart Astana Gele kaart voor J. Kabananga Astana
94' Wissel Astana Wissel S. Maliy voor J. Kabananga Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - APOEL
Opstellingen Astana - APOEL

Voorbeschouwing Astana - APOEL

Astana en APOEL spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Astana en APOEL in de Europa League vond plaats op 15 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor APOEL. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is APOEL favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astana. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.