Nabeschouwing Athletic Club - Torino (2-3) || Europa League 2014/2015

Donderdag 26 februari 2015 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Athletic Club het donderdag 26 februari 2015 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Torino (2-3)

Het Europa League duel tussen Athletic Club en Torino is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Quagliarella. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Athletic Club dat via Iraola dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. López dacht na 47 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Athletic Club via De Marcos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist Torino via M. Darmian de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Athletic Club - Torino 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Torino Penalty F. Quagliarella Torino
28' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Etxeita Athletic Club
39' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. López Torino
42' Wissel Athletic Club Wissel Iñaki Williams voor Gurpegi Athletic Club
44' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Iraola met assist van Beñat Athletic Club
47' Doelpunt Torino Doelpunt M. López met assist van M. Darmian Torino
47' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Mikel Rico Athletic Club
48' Gele kaart Torino Gele kaart voor A. Gazzi Torino
53' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Darmian Torino
61' Doelpunt Athletic Club Doelpunt De Marcos met assist van Muniain Athletic Club
67' Doelpunt Torino Doelpunt M. Darmian met assist van O. El Kaddouri Torino
70' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Aduriz Athletic Club
70' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Beñat Athletic Club
73' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor M. López Torino
77' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Martínez Torino
79' Wissel Athletic Club Wissel Unai López voor Mikel Rico Athletic Club
84' Wissel Torino Wissel A. Farnerud voor O. El Kaddouri Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Torino
Opstellingen Athletic Club - Torino

Voorbeschouwing Athletic Club - Torino

Athletic Club en Torino spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Torino in de Europa League vond plaats op 19 februari 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.