Nabeschouwing AZ - Sheriff (2-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 16 september 2010 - 19:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt AZ het donderdag 16 september 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff.

Via de AZ - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Sheriff (2-1)

Het Europa League duel tussen AZ en Sheriff is geëindigd in een 2-1 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Gudmundsson. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Sheriff dat via H. Moreno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Jaliens dacht na 83 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - Sheriff
2
1
LIVE AZ - Sheriff 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt AZ Doelpunt J. Gudmundsson AZ
41' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Adamovic Sheriff
46' Wissel AZ Wissel S. Poulsen voor R. Klavan AZ
58' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Erokhin Sheriff
60' Wissel AZ Wissel Jonathas voor E. Falkenburg AZ
62' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor M. Samardzic Sheriff
62' Wissel Sheriff Wissel Fred Nélson voor A. Erokhin Sheriff
68' Eigen doelpunt Sheriff Eigen doelpunt H. Moreno Sheriff
69' Wissel Sheriff Wissel M. Durovic voor Jymmy França Sheriff
77' Wissel AZ Wissel K. Sigthórsson voor J. Gudmundsson AZ
83' Doelpunt AZ Doelpunt K. Jaliens AZ
88' Wissel Sheriff Wissel E. Gauracs voor M. Adamovic Sheriff