Nabeschouwing Beitar Jerusalem - Jelgava (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 19:00 uur



In de Europa League 2016/2017 neemt Beitar Jerusalem het donderdag 4 augustus 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Jelgava. De wedstrijd wordt gespeeld in Teddi Malcha Stadium in Jerusalem.

Via de Beitar Jerusalem - Jelgava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beitar Jerusalem - Jelgava (3-0)

Het Europa League duel tussen Beitar Jerusalem en Jelgava is onder leiding van scheidsrechter Hugo Miguel geëindigd in een 3-0 overwinning voor Beitar Jerusalem. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. O. Atzili maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Beitar Jerusalem vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Beitar Jerusalem vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Shechter op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Beitar Jerusalem, waarmee M. Heister zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hugo Miguel, waardoor Beitar Jerusalem een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Beitar Jerusalem - Jelgava
Goals
3
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
3
Schoten op doel
8
1
Overtredingen
14
14
Buitenspel
6
1
Corners
7
0
LIVE Beitar Jerusalem - Jelgava 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beitar Jerusalem - Jelgava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor G. Freimanis Jelgava
16' Penalty Beitar Jerusalem Penalty O. Atzili Beitar Jerusalem 1-0
29' Doelpunt Beitar Jerusalem Doelpunt E. Shechter Beitar Jerusalem 2-0
47' Doelpunt Beitar Jerusalem Doelpunt M. Heister Beitar Jerusalem 3-0
50' Gele kaart Beitar Jerusalem Gele kaart voor M. Heister Beitar Jerusalem
50' Gele kaart Jelgava Gele kaart voor A. Lazdiņš Jelgava
53' Gele kaart Beitar Jerusalem Gele kaart voor O. Rali Beitar Jerusalem
54' Wissel Jelgava Wissel A. Kovaļovs voor A. Perepļotkins Jelgava
57' Wissel Beitar Jerusalem Wissel U. Magbo voor M. Heister Beitar Jerusalem
64' Wissel Jelgava Wissel O. Malašenoks voor G. Kļuškins Jelgava
66' Wissel Beitar Jerusalem Wissel D. Keltjens voor L. Cohen Beitar Jerusalem
72' Wissel Jelgava Wissel M. Labanovskis voor M. Grigaravičius Jelgava
76' Wissel Beitar Jerusalem Wissel S. Abuhatzira voor I. Vered Beitar Jerusalem
Video hoogtepunten en samenvatting Beitar Jerusalem - Jelgava
Opstellingen Beitar Jerusalem - Jelgava

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Beitar Jerusalem - Jelgava

Beitar Jerusalem en Jelgava spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beitar Jerusalem en Jelgava in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Beitar Jerusalem 0
Winst Jelgava 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Beitar Jerusalem - Jelgava Opstelling Beitar Jerusalem Opstelling Jelgava Live Beitar Jerusalem - Jelgava Live Beitar Jerusalem - Jelgava kijken Beitar Jerusalem - Jelgava kijken Live Beitar Jerusalem - Jelgava stream Beitar Jerusalem - Jelgava Fox Sports Nabeschouwing Beitar Jerusalem - Jelgava Uitslag Beitar Jerusalem - Jelgava Statistieken Beitar Jerusalem - Jelgava Europa League 2016/2017 Beitar Jerusalem - Jelgava wedden Beitar Jerusalem - Jelgava gokken Beitar Jerusalem - Jelgava Unibet