Nabeschouwing Birkirkara - Siroki Brijeg (2-0) || Europa League 2016/2017

Dinsdag 5 juli 2016 - 17:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Birkirkara het dinsdag 5 juli 2016 om 17:45 uur in eigen huis op tegen Siroki Brijeg. De wedstrijd wordt gespeeld in Hibernians Stadium in Corradino.

Via de Birkirkara - Siroki Brijeg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birkirkara - Siroki Brijeg (2-0)

Het Europa League duel tussen Birkirkara en Siroki Brijeg is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Birkirkara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door S. Dimitrov, waarmee Birkirkara met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Marković zorgde ervoor dat Birkirkara op 2-0 kwam te staan in de 77e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Birkirkara.

Wedstrijdstatistieken Birkirkara - Siroki Brijeg
2
0
LIVE Birkirkara - Siroki Brijeg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birkirkara - Siroki Brijeg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Birkirkara Doelpunt S. Dimitrov Birkirkara 1-0
45' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor S. Brekalo Siroki Brijeg
46' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Ivanković voor Z. Plazonić Siroki Brijeg
46' Wissel Siroki Brijeg Wissel J. Barišić voor B. Pandža Siroki Brijeg
59' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor P. Jović Birkirkara
65' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor D. Ćorić Siroki Brijeg
67' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor J. Zerafa Birkirkara
67' Wissel Birkirkara Wissel M. Guillaumier voor R. Scicluna Birkirkara
73' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor I. Baraban Siroki Brijeg
75' Wissel Birkirkara Wissel E. Bilbao voor S. Dimitrov Birkirkara
77' Eigen doelpunt Birkirkara Eigen doelpunt S. Marković Birkirkara 2-0
77' Gele kaart Siroki Brijeg Gele kaart voor J. Barišić Siroki Brijeg
79' Wissel Birkirkara Wissel R. Camenzuli voor P. Jović Birkirkara
79' Wissel Siroki Brijeg Wissel L. Menalo voor I. Baraban Siroki Brijeg
87' Gele kaart Birkirkara Gele kaart voor M. Koprić Birkirkara
Video hoogtepunten en samenvatting Birkirkara - Siroki Brijeg
Opstellingen Birkirkara - Siroki Brijeg

Voorbeschouwing Birkirkara - Siroki Brijeg

Birkirkara en Siroki Brijeg spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Birkirkara en Siroki Brijeg in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.