Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Fiorentina (0-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 februari 2017 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Borussia M'gladbach het donderdag 16 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Fiorentina (0-1)

Het Europa League duel tussen Borussia M'gladbach en Fiorentina is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door F. Bernardeschi, waarmee Fiorentina met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fiorentina.

LIVE Borussia M'gladbach - Fiorentina 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Bernardeschi Fiorentina 0-1
59' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Bernardeschi Fiorentina
64' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Badelj Fiorentina
64' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor F. Bernardeschi Fiorentina
65' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Drmic voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Korb voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Hahn voor P. Herrmann Borussia Mönchengladbach
77' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor N. Kalinić Fiorentina
86' Wissel Fiorentina Wissel N. Tomović voor Cristian Tello Fiorentina
92' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach