Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Schalke 04 (2-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 maart 2017 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Borussia M'gladbach het donderdag 16 maart 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion im Borussia-Park in Mönchengladbach.

Via de Borussia M'gladbach - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Borussia M'gladbach - Schalke 04 (2-2)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Borussia M'gladbach en Schalke 04 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Christensen, waarmee Borussia Mönchengladbach met 1-0 de leiding nam. Borussia Mönchengladbach vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Dahoud op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Schalke 04 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Goretzka.

N. Bentaleb zette Schalke 04 even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Mark Clattenburg toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Borussia M'gladbach - Schalke 04 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Borussia M'gladbach - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Hofmann voor F. Johnson Borussia Mönchengladbach
26' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Christensen met assist van J. Drmic Borussia Mönchengladbach 1-0
29' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor Raffael Borussia Mönchengladbach
47' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt M. Dahoud met assist van Raffael Borussia Mönchengladbach 2-0
46' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Strobl voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
46' Wissel Schalke 04 Wissel M. Meyer voor J. Geis Schalke 04
53' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor T. Jantschke Borussia Mönchengladbach
54' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt L. Goretzka Schalke 04 2-1
59' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor J. Vestergaard Borussia Mönchengladbach
68' Penalty Schalke 04 Penalty N. Bentaleb Schalke 04 2-2
77' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor D. Caligiuri Schalke 04
79' Wissel Schalke 04 Wissel B. Stambouli voor N. Bentaleb Schalke 04
83' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel A. Hahn voor J. Drmic Borussia Mönchengladbach
88' Wissel Schalke 04 Wissel A. Schöpf voor D. Caligiuri Schalke 04
89' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor E. Choupo-Moting Schalke 04
93' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor O. Wendt Borussia Mönchengladbach
91' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor R. Fährmann Schalke 04
Video hoogtepunten en samenvatting Borussia M'gladbach - Schalke 04
Opstellingen Borussia M'gladbach - Schalke 04

Voorbeschouwing Borussia M'gladbach - Schalke 04

Borussia M'gladbach en Schalke 04 spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mark Clattenburg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Borussia M'gladbach en Schalke 04 in de Europa League vond plaats op 9 maart 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.