Nabeschouwing Celta de Vigo - Ajax (2-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 20 oktober 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Celta de Vigo het donderdag 20 oktober 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Ajax (2-2)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Celta de Vigo en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door H. Ziyech, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fontàs, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette A. Younes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ajax de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Orellana de 2-2 maakte voor Celta de Vigo. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Celta de Vigo - Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Sánchez Ajax
22' Doelpunt Ajax Doelpunt H. Ziyech met assist van K. Dolberg Ajax 0-1
29' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Fontàs met assist van Álvaro Lemos Celta de Vigo 1-1
30' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Gudelj Ajax
31' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
57' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Sinkgraven Ajax
63' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Orellana voor Álvaro Lemos Celta de Vigo
71' Doelpunt Ajax Doelpunt A. Younes met assist van N. Gudelj Ajax 1-2
73' Wissel Celta de Vigo Wissel G. Rossi voor J. Guidetti Celta de Vigo
76' Wissel Celta de Vigo Wissel D. Wass voor P. Hernández Celta de Vigo
77' Wissel Ajax Wissel R. Bazoer voor H. Ziyech Ajax
77' Wissel Ajax Wissel M. Casierra voor A. Younes Ajax
80' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Planas Celta de Vigo
82' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt F. Orellana met assist van F. Roncaglia Celta de Vigo 2-2
92' Gele kaart Ajax Gele kaart voor R. Bazoer Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Ajax
Opstellingen Celta de Vigo - Ajax

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Ajax

Celta de Vigo en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kruzliak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Ajax elkaar treffen in de Europa League.