Nabeschouwing Celta de Vigo - Genk (3-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 13 april 2017 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Celta de Vigo het donderdag 13 april 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Genk (3-2)

Het Europa League duel tussen Celta de Vigo en Genk is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Boëtius, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Sisto, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 17e minuut zette Iago Aspas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Celta de Vigo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 38 minuten werd de voorsprong voor Celta de Vigo vergroot nadat J. Guidetti de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Genk dat in de 67e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Buffel de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Clement Turpin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Celta de Vigo.

LIVE Celta de Vigo - Genk 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Genk Doelpunt J. Boëtius met assist van L. Trossard Genk 0-1
15' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt P. Sisto met assist van J. Guidetti Celta de Vigo 1-1
17' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas Celta de Vigo 2-1
27' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Castagne Genk
38' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt J. Guidetti met assist van Iago Aspas Celta de Vigo 3-1
62' Wissel Genk Wissel T. Buffel voor J. Boëtius Genk
67' Doelpunt Genk Doelpunt T. Buffel Genk 3-2
67' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor J. Guidetti Celta de Vigo
73' Gele kaart Genk Gele kaart voor L. Trossard Genk
78' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor D. Wass Celta de Vigo
82' Wissel Genk Wissel S. Schrijvers voor L. Trossard Genk
85' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Schrijvers Genk
92' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor R. Malinovskiy Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Genk
Opstellingen Celta de Vigo - Genk

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Genk

Celta de Vigo en Genk spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Celta de Vigo en Genk elkaar treffen in de Europa League.