Nabeschouwing Chikhura - Zimbru (2-3) || Europa League 2016/2017

Dinsdag 5 juli 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Chikhura het dinsdag 5 juli 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Zimbru. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Davit Abashidze (Zestaponi) in Zestaponi.

Via de Chikhura - Zimbru live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chikhura - Zimbru (2-3)

Het Europa League duel tussen Chikhura en Zimbru is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Zimbru. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door G. Ivanishvili, waarmee Chikhura met 1-0 de leiding nam. Zimbru kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Emerson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette L. Kakubava zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Chikhura de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Jardan de 2-2 maakte voor Zimbru. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Zimbru dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Emerson de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Zimbru.

Wedstrijdstatistieken Chikhura - Zimbru
2
3
LIVE Chikhura - Zimbru 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chikhura - Zimbru teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Chikhura Doelpunt G. Ivanishvili Chikhura 1-0
14' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor L. Kakubava Chikhura
14' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Aléx Bruno Zimbru
17' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Emerson Zimbru
26' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Luan Zimbru
39' Wissel Zimbru Wissel Diego Lima voor M. Coulibaly Zimbru
48' Doelpunt Zimbru Doelpunt Emerson Zimbru 1-1
55' Doelpunt Chikhura Doelpunt L. Kakubava Chikhura 2-1
62' Doelpunt Zimbru Doelpunt I. Jardan Zimbru 2-2
71' Wissel Chikhura Wissel I. Lekvtadze voor G. Ivanishvili Chikhura
78' Wissel Chikhura Wissel B. Dekanoidze voor S. Lobzhanidze Chikhura
80' Wissel Zimbru Wissel V. Zagaevschii voor Erick Zimbru
82' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor I. Lekvtadze Chikhura
88' Wissel Zimbru Wissel Ş. Burghiu voor Amâncio Fortes Zimbru
93' Doelpunt Zimbru Doelpunt Emerson Zimbru 2-3
92' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor G. Rekhviashvili Chikhura
97' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor D. Dobrovolski Chikhura
90' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor D. Tatanashvili Chikhura
95' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Kabi Zimbru
92' Wissel Chikhura Wissel T. Mumladze voor D. Tatanashvili Chikhura
Video hoogtepunten en samenvatting Chikhura - Zimbru
Opstellingen Chikhura - Zimbru

Voorbeschouwing Chikhura - Zimbru

Chikhura en Zimbru spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Chikhura en Zimbru in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chikhura. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Chikhura favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zimbru slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.