Nabeschouwing Dukla - Zestafoni (1-0) || Europa League 2010/2011

Donderdag 22 juli 2010 - 17:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Dukla het donderdag 22 juli 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zestafoni.

Via de Dukla - Zestafoni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dukla - Zestafoni (1-0)

Het Europa League duel tussen Dukla en Zestafoni is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dukla. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht Dukla op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Duris. Helaas voor Dukla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dukla - Zestafoni
1
0
LIVE Dukla - Zestafoni 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dukla - Zestafoni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Dukla Doelpunt M. Duris Dukla
49' Gele kaart Dukla Gele kaart voor P. Vajda Dukla
56' Wissel Zestafoni Wissel K. Aladashvili voor A. Benashvili Zestafoni
57' Wissel Zestafoni Wissel S. Babunashvili voor T. Gorgiashvili Zestafoni
65' Wissel Dukla Wissel R. Pich voor J. Brasen Dukla
68' Wissel Dukla Wissel D. Pleva voor P. Vajda Dukla
71' Gele kaart Dukla Gele kaart voor R. Pich Dukla
75' Wissel Dukla Wissel P. Durica voor V. Gajdos Dukla
79' Gele kaart Zestafoni Gele kaart voor Z. Eliava Zestafoni
83' Wissel Zestafoni Wissel G. Pipia voor T. Aptsiauri Zestafoni
87' Gele kaart Dukla Gele kaart voor J. Adámik Dukla
Video hoogtepunten en samenvatting Dukla - Zestafoni
Opstellingen Dukla - Zestafoni

Voorbeschouwing Dukla - Zestafoni

Dukla en Zestafoni spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dukla en Zestafoni in de Europa League vond plaats op 15 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zestafoni. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Zestafoni favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dukla te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dukla. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.