Nabeschouwing Europa - Pyunik (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 18:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Europa het donderdag 30 juni 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Victoria Stadium in Gibraltar.

Via de Europa - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Europa - Pyunik (2-0)

Het Europa League duel tussen Europa en Pyunik is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Europa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door Pedro Carrión, waarmee Europa met 1-0 de leiding nam. Europa vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Felix Lopez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut kreeg S. Grigoryan van Pyunik voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Pyunik de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Europa.

Wedstrijdstatistieken Europa - Pyunik
2
0
LIVE Europa - Pyunik 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Europa - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Arakelyan Pyunik
29' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Grigoryan Pyunik
32' Doelpunt Europa Doelpunt Pedro Carrión Europa 1-0
39' Doelpunt Europa Doelpunt Felix Lopez Europa 2-0
46' Wissel Pyunik Wissel E. Petrosyan voor Razmik Hakobyan Pyunik
46' Wissel Pyunik Wissel H. Harutyunyan voor V. Satumyan Pyunik
59' Wissel Europa Wissel Joselinho voor Toni García Europa
67' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor D. Manoyan Pyunik
67' Wissel Europa Wissel Eloy voor Alex Quillo Europa
73' Wissel Pyunik Wissel R. Minasyan voor A. Yuspashyan Pyunik
77' Wissel Europa Wissel Copi voor Pedro Carrión Europa
79' Tweede gele kaart Pyunik Tweede gele kaart voor S. Grigoryan Pyunik