Nabeschouwing Fiorentina - Borussia M'gladbach (2-4) || Europa League 2016/2017

Donderdag 23 februari 2017 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Fiorentina het donderdag 23 februari 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Borussia M'gladbach. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Borussia M'gladbach live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Borussia M'gladbach (2-4)

Het Europa League duel tussen Fiorentina en Borussia M'gladbach is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 2-4 overwinning voor Borussia M'gladbach. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door N. Kalinić, waarmee Fiorentina met 1-0 de leiding nam. Fiorentina vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Borja Valero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Borussia Mönchengladbach vervolgens op 2-1. Het was L. Stindl die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Stindl de 2-2 maakte voor Borussia Mönchengladbach. Borussia Mönchengladbach leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 55 minuten op voorsprong na een goal van L. Stindl: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 60e minuut en kwam op naam te staan van Borussia Mönchengladbach speler A. Christensen, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artur Soares Dias en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Borussia M'gladbach.

LIVE Fiorentina - Borussia M'gladbach 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Borussia M'gladbach teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić met assist van F. Bernardeschi Fiorentina 1-0
23' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Vecino Fiorentina
27' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel J. Drmic voor T. Hazard Borussia Mönchengladbach
28' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Borja Valero Fiorentina 2-0
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Olivera Fiorentina
44' Penalty Borussia Mönchengladbach Penalty L. Stindl Borussia Mönchengladbach 2-1
47' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl Borussia Mönchengladbach 2-2
55' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt L. Stindl met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 2-3
60' Doelpunt Borussia Mönchengladbach Doelpunt A. Christensen met assist van J. Hofmann Borussia Mönchengladbach 2-4
64' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor M. Badelj Fiorentina
64' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor F. Bernardeschi Fiorentina
67' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor C. Kramer Borussia Mönchengladbach
73' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel F. Johnson voor J. Hofmann Borussia Mönchengladbach
76' Gele kaart Borussia Mönchengladbach Gele kaart voor L. Stindl Borussia Mönchengladbach
80' Wissel Borussia Mönchengladbach Wissel T. Strobl voor M. Dahoud Borussia Mönchengladbach
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Borussia M'gladbach
Opstellingen Fiorentina - Borussia M'gladbach

Voorbeschouwing Fiorentina - Borussia M'gladbach

Fiorentina en Borussia M'gladbach spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Borussia M'gladbach in de Europa League vond plaats op 16 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Borussia M'gladbach slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.