Nabeschouwing Genk - Rapid Wien (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 24 november 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Genk het donderdag 24 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Rapid Wien (1-0)

Het Europa League duel tussen Genk en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Ivan Kruzliak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Karelis, waarmee Genk met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Genk.

LIVE Genk - Rapid Wien 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Genk Doelpunt N. Karelis Genk 1-0
63' Wissel Rapid Vienna Wissel P. Schobesberger voor Joelinton Rapid Vienna
65' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Wöber Rapid Vienna
72' Wissel Rapid Vienna Wissel G. Kvilitaia voor M. Thurnwald Rapid Vienna
78' Wissel Genk Wissel B. Heynen voor T. Sušić Genk
79' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor G. Kvilitaia Rapid Vienna
84' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Jelić voor L. Schaub Rapid Vienna
85' Wissel Genk Wissel M. Samatta voor N. Karelis Genk
89' Gele kaart Genk Gele kaart voor Pozuelo Genk
94' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Bizot Genk
95' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor C. Dibon Rapid Vienna
95' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Jelić Rapid Vienna
90' Wissel Genk Wissel L. Trossard voor T. Buffel Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Rapid Wien
Opstellingen Genk - Rapid Wien

Voorbeschouwing Genk - Rapid Wien

Genk en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Kruzliak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Rapid Wien in de Europa League vond plaats op 15 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van Genk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Genk. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.