Nabeschouwing Gent - Tottenham Hotspur (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 februari 2017 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Gent het donderdag 16 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Tottenham Hotspur (1-0)

Het Europa League duel tussen Gent en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Perbet, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gent uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Gent - Tottenham Hotspur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor K. Walker Tottenham Hotspur
59' Doelpunt Gent Doelpunt J. Perbet Gent 1-0
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Heung-Min Son voor M. Dembélé Tottenham Hotspur
71' Wissel Tottenham Hotspur Wissel G. NKoudou voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
74' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Alli Tottenham Hotspur
74' Wissel Gent Wissel S. Kalu voor M. Simon Gent
75' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor J. Perbet Gent
80' Wissel Gent Wissel R. Gershon voor N. Asare Gent
80' Wissel Tottenham Hotspur Wissel C. Eriksen voor H. Winks Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Tottenham Hotspur
Opstellingen Gent - Tottenham Hotspur

Voorbeschouwing Gent - Tottenham Hotspur

Gent en Tottenham Hotspur spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Tottenham Hotspur elkaar treffen in de Europa League.