Nabeschouwing Glenavon - KR (0-6) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 20:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Glenavon het donderdag 7 juli 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen KR. De wedstrijd wordt gespeeld in Mourneview Park in Lurgan.

Via de Glenavon - KR live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Glenavon - KR (0-6)

Het Europa League duel tussen Glenavon en KR is geëindigd in een 0-6 overwinning voor KR. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. Chopart, waarmee KR met 0-1 de leiding nam. KR vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Chopart op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam KR vervolgens op 0-3. Het was H. Fridjonsson die vanaf 11 meter wist te scoren in de 53e minuut.

Ook na de derde treffer nam KR geen gas terug, waardoor in de 69e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Beck. De 0-5 voor KR volgde even later in de 79e minuut nadat Ó. Hauksson namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van KR speler D. Fazlagic, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van KR, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Glenavon - KR
LIVE Glenavon - KR 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Glenavon - KR teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt KR Doelpunt K. Chopart KR 0-1
17' Gele kaart KR Gele kaart voor M. Præst KR
19' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor G. Hamilton Glenavon
30' Doelpunt KR Doelpunt K. Chopart KR 0-2
53' Penalty KR Penalty H. Fridjonsson KR 0-3
53' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor S. Kelly Glenavon
55' Gele kaart KR Gele kaart voor H. Fridjonsson KR
57' Wissel KR Wissel M. Beck voor H. Fridjonsson KR
59' Wissel KR Wissel D. Fazlagic voor K. Chopart KR
65' Wissel Glenavon Wissel G. Moorhouse voor G. Hamilton Glenavon
66' Gele kaart KR Gele kaart voor D. Fazlagic KR
69' Doelpunt KR Doelpunt M. Beck KR 0-4
71' Wissel Glenavon Wissel A. Kilmartin voor C. Martyn Glenavon
76' Gele kaart Glenavon Gele kaart voor E. Bradley Glenavon
79' Doelpunt KR Doelpunt Ó. Hauksson KR 0-5
79' Wissel Glenavon Wissel J. OMahony voor A. Hall Glenavon
80' Doelpunt KR Doelpunt D. Fazlagic KR 0-6
81' Wissel KR Wissel V. Michaelsson voor M. Præst KR
Video hoogtepunten en samenvatting Glenavon - KR
Opstellingen Glenavon - KR

Voorbeschouwing Glenavon - KR

Glenavon en KR spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Glenavon en KR in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor KR. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is KR favoriet. 1 keer wist de ploeg van Glenavon te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Glenavon. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.