Nabeschouwing HJK - Athletic Club (3-3) || Europa League 2012/2013

Donderdag 30 augustus 2012 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt HJK het donderdag 30 augustus 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de HJK - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HJK - Athletic Club (3-3)

De Europa League 2012/2013 wedstrijd tussen HJK en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 25e minuut dacht HJK op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Schüller. Helaas voor HJK werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het HJK dat via J. Perovuo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. San José dacht na 67 minuten te scoren voor Athletic Club, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde HJK via J. Pohjanpalo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Athletic Club via R. Hakanpää de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 82 minuten kon A. Pelvas van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat HJK het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 88e minuut leek Igor Martínez te scoren voor Athletic Club, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HJK - Athletic Club
3
3
LIVE HJK - Athletic Club 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HJK - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt HJK Doelpunt R. Schüller met assist van E. Zeneli HJK
46' Wissel Athletic Club Wissel Igor Martínez voor Susaeta Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Pérez voor Iturraspe Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Ramalho voor De Marcos Athletic Club
55' Gele kaart HJK Gele kaart voor A. Pelvas HJK
55' Wissel HJK Wissel A. Okkonen voor S. Sorsa HJK
62' Doelpunt HJK Doelpunt J. Perovuo met assist van R. Schüller HJK
65' Wissel HJK Wissel R. Hakanpää voor R. Schüller HJK
67' Doelpunt Athletic Club Doelpunt San José met assist van Ibai Athletic Club
70' Doelpunt HJK Doelpunt J. Pohjanpalo met assist van S. Mannström HJK
76' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Muniain Athletic Club
76' Wissel HJK Wissel D. Savage voor V. Moren HJK
77' Eigen doelpunt Athletic Club Eigen doelpunt R. Hakanpää Athletic Club
82' Tweede gele kaart HJK Tweede gele kaart voor A. Pelvas HJK
88' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Igor Martínez Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting HJK - Athletic Club
Opstellingen HJK - Athletic Club

Voorbeschouwing HJK - Athletic Club

HJK en Athletic Club spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen HJK en Athletic Club in de Europa League vond plaats op 23 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 1 keer wist de ploeg van HJK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor HJK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.