Nabeschouwing Kalmar - Racing (7-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 31 juli 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Kalmar het donderdag 31 juli 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Racing.

Via de Kalmar - Racing live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kalmar - Racing (7-1)

Het Europa League duel tussen Kalmar en Racing is geëindigd in een 7-1 overwinning voor Kalmar. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Kalmar op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Elm. Helaas voor Kalmar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Kalmar dat via M. Lindberg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Israelsson dacht na 41 minuten te scoren voor Kalmar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde Kalmar via A. Dauda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 61 minuten spelen wist Kalmar via S. Larsson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 65e minuut scoorde Daniel Sobralense namens Kalmar. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 68e minuut leek Daniel Sobralense te scoren voor Kalmar, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 90e minuut leek S. Bilon te scoren voor Racing, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kalmar - Racing
7
1
LIVE Kalmar - Racing 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kalmar - Racing teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Kalmar Doelpunt R. Elm Kalmar
7' Doelpunt Kalmar Doelpunt M. Lindberg Kalmar
20' Gele kaart Racing Gele kaart voor V. Willemin Racing
32' Gele kaart Racing Gele kaart voor R. Belabed Racing
33' Wissel Kalmar Wissel P. Lennartsson voor M. Eklund Kalmar
41' Doelpunt Kalmar Doelpunt E. Israelsson Kalmar
46' Doelpunt Kalmar Doelpunt A. Dauda Kalmar
46' Wissel Racing Wissel S. Camara voor A. Belli Racing
59' Wissel Kalmar Wissel Daniel Sobralense voor A. Dauda Kalmar
61' Doelpunt Kalmar Doelpunt S. Larsson Kalmar
65' Penalty Kalmar Penalty Daniel Sobralense Kalmar
66' Wissel Racing Wissel R. Centrone voor M. Magalhaes Carvalho Racing
67' Wissel Kalmar Wissel J. Augustsson voor P. Ingelsten Kalmar
68' Doelpunt Kalmar Doelpunt Daniel Sobralense Kalmar
69' Wissel Racing Wissel A. Omerovic voor R. Belabed Racing
72' Gele kaart Racing Gele kaart voor T. Schnell Racing
81' Gele kaart Racing Gele kaart voor S. Bilon Racing
90' Doelpunt Racing Doelpunt S. Bilon Racing
Video hoogtepunten en samenvatting Kalmar - Racing
Opstellingen Kalmar - Racing

Voorbeschouwing Kalmar - Racing

Kalmar en Racing spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kalmar en Racing in de Europa League vond plaats op 17 juli 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kalmar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Kalmar favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Racing slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.