Nabeschouwing Kopenhagen - Lillestrøm (3-1) || Europa League 2008/2009

Donderdag 14 augustus 2008 - 20:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Kopenhagen het donderdag 14 augustus 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lillestrøm.

Via de Kopenhagen - Lillestrøm live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Lillestrøm (3-1)

Het Europa League duel tussen Kopenhagen en Lillestrøm is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht FC Copenhagen op voorsprong te komen via een doelpunt van Cesar Santin. Helaas voor FC Copenhagen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het FC Copenhagen dat via Júnior Pipoca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Nordstrand dacht na 86 minuten te scoren voor FC Copenhagen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Lillestrøm via F. Kippe, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kopenhagen - Lillestrøm
3
1
LIVE Kopenhagen - Lillestrøm 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Lillestrøm teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Cesar Santin FC Copenhagen
51' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor S. Brenne Lillestrøm
53' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor Cesar Santin FC Copenhagen
56' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor S. Pedersen Lillestrøm
59' Wissel FC Copenhagen Wissel Júnior Pipoca voor Aílton Almeida FC Copenhagen
67' Wissel FC Copenhagen Wissel W. Kvist voor H. Nørregaard FC Copenhagen
72' Gele kaart Lillestrøm Gele kaart voor F. Kippe Lillestrøm
79' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Júnior Pipoca FC Copenhagen
81' Wissel Lillestrøm Wissel E. Søgård voor A. Sundgot Lillestrøm
85' Wissel FC Copenhagen Wissel N. Jensen voor Cesar Santin FC Copenhagen
86' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt M. Nordstrand FC Copenhagen
88' Wissel Lillestrøm Wissel M. Myklebust voor K. Essediri Lillestrøm
90' Doelpunt Lillestrøm Doelpunt F. Kippe Lillestrøm