Nabeschouwing Krasnodar - Celta de Vigo (0-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 maart 2017 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Krasnodar het donderdag 16 maart 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Celta de Vigo (0-2)

Het Europa League duel tussen Krasnodar en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Hugo Mallo, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Celta de Vigo vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Iago Aspas op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg C. Kaboré van Krasnodar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Krasnodar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo.

LIVE Krasnodar - Celta de Vigo 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
42' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
43' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Granqvist Krasnodar
46' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Wanderson Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel P. Mamaev voor V. Podberezkin Krasnodar
52' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Hugo Mallo Celta de Vigo 0-1
54' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor N. Radoja Celta de Vigo
60' Wissel Krasnodar Wissel Joãozinho voor V. Claesson Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel R. Laborde voor M. Pereyra Krasnodar
74' Wissel Celta de Vigo Wissel Jozabed voor D. Wass Celta de Vigo
80' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt Iago Aspas met assist van J. Guidetti Celta de Vigo 0-2
82' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Roncaglia voor Iago Aspas Celta de Vigo
86' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor C. Kaboré Krasnodar
86' Wissel Celta de Vigo Wissel C. Beauvue voor P. Hernández Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Celta de Vigo
Opstellingen Krasnodar - Celta de Vigo

Voorbeschouwing Krasnodar - Celta de Vigo

Krasnodar en Celta de Vigo spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Celta de Vigo in de Europa League vond plaats op 9 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 1 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Krasnodar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.