Nabeschouwing Kukësi - Austria Wien (1-4) || Europa League 2016/2017

Donderdag 21 juli 2016 - 19:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Kukësi het donderdag 21 juli 2016 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Elbasan Arena in Elbasan.

Via de Kukësi - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kukësi - Austria Wien (1-4)

Het Europa League duel tussen Kukësi en Austria Wien is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door O. Kayode, waarmee Austria Wien met 0-1 de leiding nam. Austria Wien vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Kayode op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Austria Wien, waarmee R. Holzhauser zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed R. Hallaçi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kukësi werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist C. Martschinko namens Austria Wien de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Austria Wien.

Wedstrijdstatistieken Kukësi - Austria Wien
1
4
LIVE Kukësi - Austria Wien 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kukësi - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Austria Wien Doelpunt O. Kayode Austria Wien 0-1
32' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor J. Larsen Austria Wien
33' Wissel Kukësi Wissel I. Emini voor Rangel Kukësi
42' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor M. Fukui Kukësi
46' Wissel Kukësi Wissel M. Dvorneković voor Jean Carioca Kukësi
59' Doelpunt Austria Wien Doelpunt O. Kayode Austria Wien 0-2
61' Wissel Kukësi Wissel S. Guri voor M. Fukui Kukësi
68' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Holzhauser Austria Wien 0-3
68' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor R. Hallaçi Kukësi
70' Wissel Austria Wien Wissel M. Kvasina voor O. Kayode Austria Wien
74' Gele kaart Kukësi Gele kaart voor G. Mici Kukësi
79' Doelpunt Kukësi Doelpunt R. Hallaçi Kukësi 1-3
79' Wissel Austria Wien Wissel O. Vukojević voor R. Holzhauser Austria Wien
79' Wissel Austria Wien Wissel Ismael Tajouri voor Felipe Pires Austria Wien
94' Doelpunt Austria Wien Doelpunt C. Martschinko Austria Wien 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Kukësi - Austria Wien
Opstellingen Kukësi - Austria Wien

Voorbeschouwing Kukësi - Austria Wien

Kukësi en Austria Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Kukësi en Austria Wien in de Europa League vond plaats op 14 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kukësi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kukësi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.