Nabeschouwing Levadia - Slavia Praag (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 14 juli 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Levadia het donderdag 14 juli 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadrioru staadion in Tallinn.

Via de Levadia - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Slavia Praag (3-1)

Het Europa League duel tussen Levadia en Slavia Praag is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Levadia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door R. Hunt, waarmee Levadia met 1-0 de leiding nam. Slavia Praha kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Mešanović, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette A. Gando zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Levadia de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Levadia vergroot nadat I. Antonov de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Levadia.

Wedstrijdstatistieken Levadia - Slavia Praag
3
1
LIVE Levadia - Slavia Praag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Levadia Doelpunt R. Hunt Levadia 1-0
61' Wissel Slavia Praha Wissel L. Kenia voor A. Barák Slavia Praha
64' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Mešanović Slavia Praha 1-1
67' Doelpunt Levadia Doelpunt A. Gando Levadia 2-1
68' Wissel Levadia Wissel A. Raudsepp voor E. Kobzar Levadia
69' Wissel Slavia Praha Wissel J. Mihalík voor R. Mingazow Slavia Praha
78' Wissel Slavia Praha Wissel M. van Buren voor M. Mešanović Slavia Praha
79' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Hušbauer Slavia Praha
90' Doelpunt Levadia Doelpunt I. Antonov Levadia 3-1
94' Gele kaart Levadia Gele kaart voor I. Antonov Levadia