Nabeschouwing Liverpool - FCSB (4-1) || Europa League 2010/2011

Donderdag 16 september 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Liverpool het donderdag 16 september 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen FCSB.

Via de Liverpool - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - FCSB (4-1)

Het Europa League duel tussen Liverpool en FCSB is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Cole. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het FCSB dat via C. Tanase dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. NGog dacht na 55 minuten te scoren voor Liverpool, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Liverpool via Lucas Leiva, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Liverpool via D. NGog de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - FCSB
4
1
LIVE Liverpool - FCSB 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Liverpool Doelpunt J. Cole Liverpool
13' Doelpunt FCSB Doelpunt C. Tanase FCSB
20' Wissel FCSB Wissel B. Nicolita voor I. Emeghara FCSB
44' Gele kaart FCSB Gele kaart voor O. Abrudan FCSB
52' Wissel FCSB Wissel Éder Bonfim voor S. Angelov FCSB
55' Penalty Liverpool Penalty D. NGog Liverpool
57' Gele kaart FCSB Gele kaart voor P. Kapetanos FCSB
62' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor M. Rodríguez Liverpool
73' Wissel FCSB Wissel R. Surdu voor M. Radut FCSB
79' Wissel Liverpool Wissel Lucas Leiva voor R. Babel Liverpool
81' Doelpunt Liverpool Doelpunt Lucas Leiva Liverpool
85' Wissel Liverpool Wissel Dani Pacheco voor M. Rodríguez Liverpool
88' Wissel Liverpool Wissel N. Eccleston voor J. Cole Liverpool
90' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. NGog Liverpool
90' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Éder Bonfim FCSB