Nabeschouwing Lusitanos - Domžale (1-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 20:30 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Lusitanos het donderdag 7 juli 2016 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Comunal d'Andorra la Vella in Andorra la Vella.

Via de Lusitanos - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lusitanos - Domžale (1-2)

Het Europa League duel tussen Lusitanos en Domžale is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Domžale. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Domžale kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Ž. Majer. Lusitanos kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Luis Henrique, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette B. Morel zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Domžale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Domžale een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lusitanos - Domžale
1
2
LIVE Lusitanos - Domžale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lusitanos - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Domžale Doelpunt Ž. Majer Domžale 0-1
17' Gele kaart Lusitanos Gele kaart voor José Aguilar Lusitanos
19' Doelpunt Lusitanos Doelpunt Luis Henrique Lusitanos 1-1
25' Gele kaart Lusitanos Gele kaart voor Cristopher Pousa Lusitanos
26' Gele kaart Domžale Gele kaart voor M. Širok Domžale
42' Doelpunt Domžale Doelpunt B. Morel Domžale 1-2
49' Wissel Domžale Wissel M. Blažič voor G. Dobrovoljc Domžale
56' Gele kaart Lusitanos Gele kaart voor Alberto Molina Lusitanos
65' Wissel Domžale Wissel L. Horvat voor Z. Husmani Domžale
69' Wissel Lusitanos Wissel Carlos Acosta voor Cristopher Pousa Lusitanos
70' Wissel Lusitanos Wissel Luis Miguel voor Luis Henrique Lusitanos
72' Gele kaart Domžale Gele kaart voor M. Blažič Domžale
82' Wissel Lusitanos Wissel Luigi San Nicola voor Bruninho Lusitanos
84' Wissel Domžale Wissel Juninho voor L. Žinko Domžale
88' Gele kaart Domžale Gele kaart voor M. Črnic Domžale
93' Gele kaart Lusitanos Gele kaart voor Carlos Acosta Lusitanos
Video hoogtepunten en samenvatting Lusitanos - Domžale
Opstellingen Lusitanos - Domžale

Voorbeschouwing Lusitanos - Domžale

Lusitanos en Domžale spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Lusitanos en Domžale in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Domžale. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Domžale favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lusitanos te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lusitanos. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.