Nabeschouwing Luzern - Sassuolo (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 28 juli 2016 - 19:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Luzern het donderdag 28 juli 2016 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Sassuolo (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Luzern en Sassuolo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Schneuwly, waarmee Luzern met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Berardi in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Sassuolo weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Luzern - Sassuolo
1
1
LIVE Luzern - Sassuolo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Luzern Doelpunt M. Schneuwly Luzern 1-0
41' Gele kaart Luzern Gele kaart voor J. Hyka Luzern
42' Penalty Sassuolo Penalty D. Berardi Sassuolo 1-1
54' Wissel Luzern Wissel S. Grether voor J. Hyka Luzern
62' Gele kaart Luzern Gele kaart voor N. Haas Luzern
63' Wissel Luzern Wissel T. Jurić voor C. Itten Luzern
70' Gele kaart Luzern Gele kaart voor C. Lustenberger Luzern
72' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor N. Sansone Sassuolo
79' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor D. Biondini Sassuolo
81' Wissel Sassuolo Wissel D. Falcinelli voor G. Defrel Sassuolo
90' Wissel Sassuolo Wissel L. Mazzitelli voor D. Berardi Sassuolo