Nabeschouwing Manchester United - Saint-Étienne (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 februari 2017 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Manchester United het donderdag 16 februari 2017 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Saint-Étienne (3-0)

Het Europa League duel tussen Manchester United en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kralovec geëindigd in een 3-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Z. Ibrahimović, waarmee Manchester United met 1-0 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Ibrahimović op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 3-0 doordat Z. Ibrahimović van Manchester United een penalty wist te benutten in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kralovec, waardoor Manchester United een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Manchester United - Saint-Étienne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Manchester United Doelpunt Z. Ibrahimović Manchester United 1-0
46' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor M. Fellaini Manchester United
47' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Martial Manchester United
58' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Ander Herrera Manchester United
64' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor V. Pajot Saint-Étienne
65' Wissel Saint-Étienne Wissel N. Roux voor Jorginho Saint-Étienne
67' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor J. Lingard Manchester United
70' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor Mata Manchester United
71' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Pogba Manchester United
72' Wissel Saint-Étienne Wissel O. Selnæs voor V. Pajot Saint-Étienne
75' Doelpunt Manchester United Doelpunt Z. Ibrahimović Manchester United 2-0
79' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Berič voor F. Pogba Saint-Étienne
85' Wissel Manchester United Wissel A. Young voor A. Martial Manchester United
88' Penalty Manchester United Penalty Z. Ibrahimović Manchester United 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Saint-Étienne
Opstellingen Manchester United - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Manchester United - Saint-Étienne

Manchester United en Saint-Étienne spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kralovec en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Manchester United en Saint-Étienne elkaar treffen in de Europa League.