Nabeschouwing Maribor - Aberdeen (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 20:15 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Maribor het donderdag 4 augustus 2016 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Aberdeen (1-0)

Het Europa League duel tussen Maribor en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Nikola Popov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Stockley van Aberdeen. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 61e minuut het veld moest verlaten. Een ongelukkig eigen doelpunt van G. Shinnie zorgde ervoor dat Maribor op 1-0 kwam te staan in de 94e minuut.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikola Popov, waardoor Maribor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Maribor - Aberdeen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Maribor Gele kaart voor J. Handanovič Maribor
35' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor G. Shinnie Aberdeen
39' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Novakovič Maribor
51' Wissel Aberdeen Wissel J. Stockley voor W. Burns Aberdeen
53' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Stockley Aberdeen
55' Gele kaart Maribor Gele kaart voor E. Janža Maribor
61' Tweede gele kaart Aberdeen Tweede gele kaart voor J. Stockley Aberdeen
66' Wissel Aberdeen Wissel M. Storey voor K. Mclean Aberdeen
74' Wissel Maribor Wissel G. Bajde voor D. Bohar Maribor
78' Wissel Maribor Wissel M. Kabha voor A. Pihler Maribor
83' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Kabha Maribor
84' Wissel Aberdeen Wissel S. Wright voor N. McGinn Aberdeen
89' Wissel Maribor Wissel S. Sallalich voor D. Vršič Maribor
94' Eigen doelpunt Maribor Eigen doelpunt G. Shinnie Maribor 1-0
93' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Wright Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Aberdeen
Opstellingen Maribor - Aberdeen

Voorbeschouwing Maribor - Aberdeen

Maribor en Aberdeen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Popov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Aberdeen in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.