Nabeschouwing Midtjylland - Feyenoord (2-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Midtjylland het donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in MCH Arena in Herning.

Via de Midtjylland - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Midtjylland - Feyenoord (2-2)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Midtjylland en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Szymanski, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 45e minuut voor dat Feyenoord via O. Kokcu op 0-2 kwam te staan. In de 54e minuut wist Midtjylland de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Isaksen.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Midtjylland nadat Juninho in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Midtjylland - Feyenoord 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Midtjylland - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Szymanski met assist van Danilo Feyenoord 0-1
29' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor E. Sviatchenko Midtjylland
32' Wissel Feyenoord Wissel A. Jahanbakhsh voor O. Idrissi Feyenoord
40' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor H. Dalsgaard Midtjylland
44' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Evander Midtjylland
45' Penalty Feyenoord Penalty O. Kokcu Feyenoord 0-2
47' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor M. Lopez Feyenoord
50' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor D. Hancko Feyenoord
46' Wissel Midtjylland Wissel A. Dreyer voor S. Kaba Midtjylland
46' Wissel Midtjylland Wissel Juninho voor E. Sviatchenko Midtjylland
47' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Juninho Midtjylland
54' Doelpunt Midtjylland Doelpunt G. Isaksen met assist van P. Sisto Midtjylland 1-2
66' Wissel Feyenoord Wissel M. Pedersen voor O. Kokcu Feyenoord
66' Wissel Feyenoord Wissel P. Walemark voor J. Dilrosun Feyenoord
68' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor A. Jahanbakhsh Feyenoord
74' Wissel Midtjylland Wissel E. Chilufya voor P. Sisto Midtjylland
74' Wissel Midtjylland Wissel M. Thychosen voor J. Andersson Midtjylland
75' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor E. Martinez Midtjylland
77' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor Paulinho Midtjylland
79' Wissel Feyenoord Wissel M. Wieffer voor Danilo Feyenoord
79' Wissel Feyenoord Wissel S. Gimenez voor S. Szymanski Feyenoord
84' Wissel Midtjylland Wissel N. Dyhr voor Paulinho Midtjylland
85' Doelpunt Midtjylland Doelpunt Juninho met assist van Evander Midtjylland 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Midtjylland - Feyenoord
Opstellingen Midtjylland - Feyenoord
De opstellingen van Midtjylland en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Midtjylland gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Midtjylland - Feyenoord

Midtjylland en Feyenoord spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammed Al Hakim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Midtjylland en Feyenoord elkaar treffen in de Europa League.

Winst Midtjylland 0
Winst Feyenoord 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Midtjylland op een 4e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.