Nabeschouwing Mladá Boleslav - Skendija 79 (1-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Mladá Boleslav het donderdag 4 augustus 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Skendija 79. De wedstrijd wordt gespeeld in Adidas Aréna in Mladá Boleslav.

Via de Mladá Boleslav - Skendija 79 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladá Boleslav - Skendija 79 (1-0)

Het Europa League duel tussen Mladá Boleslav en Skendija 79 is onder leiding van scheidsrechter Simon Lee Evans geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mladá Boleslav. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door L. Magera, waarmee Mladá Boleslav met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Mladá Boleslav dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Lee Evans, waardoor Mladá Boleslav de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Mladá Boleslav - Skendija 79 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladá Boleslav - Skendija 79 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor A. Alimi Skendija 79
32' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor B. Demiri Skendija 79
42' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor J. Chramosta Mladá Boleslav
46' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor J. Kalabiška Mladá Boleslav
46' Wissel Mladá Boleslav Wissel G. Mebrahtu voor L. Pauschek Mladá Boleslav
55' Wissel Skendija 79 Wissel A. Polozhani voor A. Alimi Skendija 79
61' Wissel Mladá Boleslav Wissel M. Keresteš voor J. Kalabiška Mladá Boleslav
69' Wissel Mladá Boleslav Wissel L. Takács voor M. Vukadinovič Mladá Boleslav
74' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor M. Radeski Skendija 79
75' Wissel Skendija 79 Wissel S. Taipi voor M. Radeski Skendija 79
78' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor K. Zahov Skendija 79
82' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt L. Magera Mladá Boleslav 1-0
85' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor Stenio Junior Skendija 79
86' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor F. Hasani Skendija 79
86' Wissel Skendija 79 Wissel B. Bojku voor Stenio Junior Skendija 79
88' Gele kaart Skendija 79 Gele kaart voor S. Taipi Skendija 79
Video hoogtepunten en samenvatting Mladá Boleslav - Skendija 79
Opstellingen Mladá Boleslav - Skendija 79

Voorbeschouwing Mladá Boleslav - Skendija 79

Mladá Boleslav en Skendija 79 spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Lee Evans en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mladá Boleslav en Skendija 79 in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Skendija 79. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Skendija 79 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Mladá Boleslav te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mladá Boleslav. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.