Nabeschouwing MOL Vidi - Zaria (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt MOL Vidi het donderdag 30 juni 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zaria. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de MOL Vidi - Zaria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Zaria (3-0)

Het Europa League duel tussen MOL Vidi en Zaria is geëindigd in een 3-0 overwinning voor MOL Vidi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door K. Géresi, waarmee MOL Fehérvár met 1-0 de leiding nam. In de 53e minuut kreeg I. Picuşceac van Zaria voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zaria de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep MOL Fehérvár via een goal van R. Feczesin in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 94e minuut volgde een derde treffer van MOL Fehérvár, waarmee R. Feczesin zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 93e minuut werd A. Suvorov van Zaria met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor MOL Fehérvár met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor MOL Vidi een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken MOL Vidi - Zaria
3
0
LIVE MOL Vidi - Zaria 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Zaria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt K. Géresi MOL Fehérvár 1-0
34' Gele kaart Zaria Gele kaart voor I. Picuşceac Zaria
35' Gele kaart Zaria Gele kaart voor A. Novicov Zaria
53' Tweede gele kaart Zaria Tweede gele kaart voor I. Picuşceac Zaria
55' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor L. Nego MOL Fehérvár
70' Wissel Zaria Wissel G. Boghiu voor G. Ovsianicov Zaria
72' Wissel MOL Fehérvár Wissel R. Feczesin voor D. Barczi MOL Fehérvár
73' Wissel Zaria Wissel A. Suvorov voor Alexandru A. Grosu Zaria
81' Wissel Zaria Wissel V. Raţă voor A. Onica Zaria
85' Wissel MOL Fehérvár Wissel I. Kovács voor K. Géresi MOL Fehérvár
88' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt R. Feczesin MOL Fehérvár 2-0
94' Doelpunt MOL Fehérvár Doelpunt R. Feczesin MOL Fehérvár 3-0
94' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Feczesin MOL Fehérvár
93' Rode kaart Zaria Rode kaart voor A. Suvorov Zaria