Nabeschouwing Monaco - Crvena Zvezda (4-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Monaco het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Crvena Zvezda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Crvena Zvezda (4-1)

Het Europa League duel tussen Monaco en Crvena Zvezda is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 4-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Monaco kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Volland. Monaco vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Volland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Rodic zorgde ervoor dat Monaco in de 50e minuut op 3-0 kwam te staan.

G. Kanga zette Crvena Zvezda even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Serdar Gözübüyük toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist K. Volland namens Monaco de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Monaco.

LIVE Monaco - Crvena Zvezda 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Crvena Zvezda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van C. Henrique Monaco 1-0
23' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
27' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van K. Diatta Monaco 2-0
38' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor A. Katai Crvena Zvezda
46' Wissel Crvena Zvezda Wissel S. Srnic voor S. Mitrovic Crvena Zvezda
50' Eigen doelpunt Monaco Eigen doelpunt M. Rodic Monaco 3-0
54' Gele kaart Monaco Gele kaart voor B. Badiashile Monaco
54' Penalty Crvena Zvezda Penalty G. Kanga Crvena Zvezda 3-1
60' Wissel Crvena Zvezda Wissel K. Kangwa voor A. Katai Crvena Zvezda
62' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor S. Srnic Crvena Zvezda
64' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor G. Kanga Crvena Zvezda
69' VAR: Afgekeurd doelpunt A. Pešić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel A. Pešić Crvena Zvezda
71' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Mustapha voor G. Kanga Crvena Zvezda
71' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor O. Bukari Crvena Zvezda
75' Wissel Monaco Wissel Vanderson voor K. Diatta Monaco
75' Wissel Monaco Wissel B. Embolo voor W. Ben Yedder Monaco
85' Wissel Crvena Zvezda Wissel I. Azarovi voor M. Rodic Crvena Zvezda
85' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor A. Golovin Monaco
85' Wissel Monaco Wissel E. Matazo voor M. Camara Monaco
87' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van I. Jakobs Monaco 4-1
90' Wissel Monaco Wissel E. Ben Seghir voor K. Volland Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Crvena Zvezda
Opstellingen Monaco - Crvena Zvezda
De opstellingen van Monaco en Crvena Zvezda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Crvena Zvezda zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Crvena Zvezda

Monaco en Crvena Zvezda spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Crvena Zvezda in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crvena Zvezda slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 1
Winst Crvena Zvezda 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 2e positie staat, terwijl we Crvena Zvezda terugvinden op de 4e plaats.