Nabeschouwing Monaco - Trabzonspor (3-1) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Monaco het donderdag 6 oktober 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Trabzonspor (3-1)

Het Europa League duel tussen Monaco en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Giorgi Kruashvili geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Gomez in de 11e minuut, waardoor Trabzonspor met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 14 minuten was het W. Ben Yedder die Monaco op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Monaco vervolgens op 2-0. Het was W. Ben Yedder die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Monaco, waarmee A. Disasi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 72 minuten deed A. Bakasetas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Trabzonspor werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco.

LIVE Monaco - Trabzonspor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Denswil Trabzonspor
11' Rode kaart Trabzonspor Rode kaart voor M. Gomez Trabzonspor
14' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van B. Embolo Monaco 1-0
22' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Vanderson Monaco
47' Penalty Monaco Penalty W. Ben Yedder Monaco 2-0
55' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Disasi met assist van B. Embolo Monaco 3-0
56' Wissel Trabzonspor Wissel U. Bozok voor Y. Yazici Trabzonspor
56' Wissel Trabzonspor Wissel A. Bakasetas voor M. Hamsik Trabzonspor
57' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
57' Wissel Monaco Wissel K. Volland voor B. Embolo Monaco
65' Wissel Monaco Wissel Jean Lucas voor M. Camara Monaco
65' Wissel Monaco Wissel G. Maripan voor Vanderson Monaco
72' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Bakasetas met assist van U. Bozok Trabzonspor 3-1
72' Wissel Trabzonspor Wissel Djaniny voor Trezeguet Trabzonspor
72' Wissel Trabzonspor Wissel A. Omur voor M. Siopis Trabzonspor
73' Wissel Monaco Wissel T. Minamino voor A. Golovin Monaco
74' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Diatta Monaco
82' Wissel Trabzonspor Wissel N. Unuvar voor E. Bardhi Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Trabzonspor
Opstellingen Monaco - Trabzonspor
De opstellingen van Monaco en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Trabzonspor

Monaco en Trabzonspor spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Giorgi Kruashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Monaco en Trabzonspor elkaar treffen in de Europa League.

Winst Monaco 0
Winst Trabzonspor 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 3e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 2e plaats.