Nabeschouwing Nõmme Kalju - Osmanlıspor (0-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 18:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Nõmme Kalju het donderdag 4 augustus 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadrioru staadion in Tallinn.

Via de Nõmme Kalju - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Osmanlıspor (0-2)

Het Europa League duel tussen Nõmme Kalju en Osmanlıspor is onder leiding van scheidsrechter Christian Dingert geëindigd in een 0-2 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Osmanlıspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Çürüksu. Osmanlıspor vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Delarge op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Osmanlıspor.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Osmanlıspor
LIVE Nõmme Kalju - Osmanlıspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt N. Çürüksu Osmanlıspor 0-1
10' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor A. Valikaev Nõmme Kalju
13' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor A. Dmitrijev Nõmme Kalju
29' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt D. Delarge Osmanlıspor 0-2
46' Wissel Nõmme Kalju Wissel I. Subbotin voor J. Toomet Nõmme Kalju
54' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Lawal voor P. NDiaye Osmanlıspor
63' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor D. Quintieri Nõmme Kalju
65' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor Jorge Rodrigues Nõmme Kalju
71' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor A. Umar Osmanlıspor
79' Wissel Nõmme Kalju Wissel H. Wakui voor A. Valikaev Nõmme Kalju
79' Wissel Osmanlıspor Wissel T. Kaçar voor R. Rusescu Osmanlıspor
82' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Ž. Karčemarskas Osmanlıspor
82' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor I. Subbotin Nõmme Kalju
Video hoogtepunten en samenvatting Nõmme Kalju - Osmanlıspor
Opstellingen Nõmme Kalju - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Nõmme Kalju - Osmanlıspor

Nõmme Kalju en Osmanlıspor spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christian Dingert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nõmme Kalju en Osmanlıspor in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Osmanlıspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Nõmme Kalju te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Nõmme Kalju. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.