Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor (0-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 16 februari 2017 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 16 februari 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki (Pireás (Piraeus)) in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor (0-0)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Osmanlıspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Bruno Vianna in de 74e minuut, waardoor Olympiakos Piraeus met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Olympiakos Piraeus en Osmanlıspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Olympiakos Piraeus, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ruddy Buquet niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Diogo Figueiras Olympiakos Piraeus
11' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor P. Retsos Olympiakos Piraeus
13' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Luiz Carlos Osmanlıspor
27' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Papa Alioune NDiaye Osmanlıspor
46' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
61' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor Tiago Pinto Osmanlıspor
63' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor N. Çürüksu Osmanlıspor
64' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Botía Olympiakos Piraeus
71' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Manthatis voor K. Fortounis Olympiakos Piraeus
74' Rode kaart Olympiakos Piraeus Rode kaart voor Bruno Vianna Olympiakos Piraeus
76' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Romao voor O. Cardozo Olympiakos Piraeus
81' Wissel Osmanlıspor Wissel R. Rusescu voor D. Delarge Osmanlıspor
87' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Ansarifard voor André Martins Olympiakos Piraeus
87' Wissel Osmanlıspor Wissel A. Maher voor Luiz Carlos Osmanlıspor
94' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Güven voor T. Bifouma Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Osmanlıspor

Olympiakos Piraeus en Osmanlıspor spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Osmanlıspor elkaar treffen in de Europa League.