Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Qarabağ (0-3) || Europa League 2022/2023

Donderdag 6 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 6 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Qarabağ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Qarabağ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Qarabağ (0-3)

Het Europa League duel tussen Olympiakos Piraeus en Qarabağ is onder leiding van scheidsrechter Irfan Peljto geëindigd in een 0-3 overwinning voor Qarabağ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door Owusu, waarmee Qarabağ met 0-1 de leiding nam. Qarabağ vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Vesovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Sheydayev van Qarabağ die de 0-3 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Irfan Peljto, waardoor Qarabağ een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olympiakos Piraeus - Qarabağ 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Qarabağ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Almeyda de Oliveira Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Almeyda de Oliveira Qarabağ
34' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor E. Cafarquliyev Qarabağ
46' Wissel Qarabağ Wissel T. Bayramov voor E. Cafarquliyev Qarabağ
60' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel G. Masouras voor G. Rodrigues Olympiakos Piraeus
60' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Marcelo voor A. Bouchalakis Olympiakos Piraeus
65' Wissel Qarabağ Wissel R. Sheydayev voor Leandro Andrade Qarabağ
65' Wissel Qarabağ Wissel J. Romao voor Richard Qarabağ
68' Doelpunt Qarabağ Doelpunt Owusu met assist van Kady Qarabağ 0-1
74' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel A. Kamara voor Hwang Ui-Jo Olympiakos Piraeus
74' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Hwang In-Beom voor P. Kunde Olympiakos Piraeus
82' Doelpunt Qarabağ Doelpunt M. Vesovic Qarabağ 0-2
83' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel M. Valbuena voor P. Cisse Olympiakos Piraeus
86' Doelpunt Qarabağ Doelpunt R. Sheydayev Qarabağ 0-3
87' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor R. Sheydayev Qarabağ
88' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Q. Qarayev Qarabağ
88' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
91' Wissel Qarabağ Wissel A. Huseynov voor M. Vesovic Qarabağ
91' Wissel Qarabağ Wissel F. Ozobic voor Owusu Qarabağ
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Qarabağ
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Qarabağ
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Qarabağ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Qarabağ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach José Miguel González Martín del Campo
Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus - Qarabağ

Olympiakos Piraeus en Qarabağ spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympiakos Piraeus en Qarabağ elkaar treffen in de Europa League.

Winst Olympiakos Piraeus 0
Winst Qarabağ 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympiakos Piraeus op een 4e positie staat, terwijl we Qarabağ terugvinden op de 2e plaats.