Nabeschouwing Ordabasy - Čukarički (3-3) || Europa League 2016/2017

Donderdag 7 juli 2016 - 14:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Ordabasy het donderdag 7 juli 2016 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Čukarički. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Qajimuqan Muñaytpasov (Şımkent (Shymkent)) in Shymkent.

Via de Ordabasy - Čukarički live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ordabasy - Čukarički (3-3)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Ordabasy en Čukarički geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Mandić, waarmee Čukarički met 0-1 de leiding nam. Čukarički vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Mandić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut volgde een derde treffer van Čukarički, waarmee A. Kajević zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed A. Geynrikh iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Ordabasy werd verkleind tot 1-3. In de 67e minuut kwam Ordabasy weer dichterbij, nadat Y. Tungyshbayev de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ordabasy. Het was T. Erlanov die in de 93e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Ordabasy - Čukarički
3
3
LIVE Ordabasy - Čukarički 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ordabasy - Čukarički teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Čukarički Doelpunt S. Mandić Čukarički 0-1
15' Doelpunt Čukarički Doelpunt S. Mandić Čukarički 0-2
21' Doelpunt Čukarički Doelpunt A. Kajević Čukarički 0-3
23' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor M. Tolebek Ordabasy
47' Doelpunt Ordabasy Doelpunt A. Geynrikh Ordabasy 1-3
46' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor Đ. Đurić Čukarički
46' Wissel Ordabasy Wissel F. Kasalica voor D. Kaykibasov Ordabasy
46' Wissel Ordabasy Wissel G. Gogua voor A. Diakhate Ordabasy
54' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor A. Kajević Čukarički
58' Wissel Čukarički Wissel I. Matić voor S. Mandić Čukarički
60' Gele kaart Ordabasy Gele kaart voor A. Geynrikh Ordabasy
67' Doelpunt Ordabasy Doelpunt Y. Tungyshbayev Ordabasy 2-3
75' Wissel Čukarički Wissel E. Mašović voor D. Srnić Čukarički
78' Wissel Ordabasy Wissel B. Beyssenov voor Y. Tungyshbayev Ordabasy
79' Wissel Čukarički Wissel S. Jovanović voor I. Fofana Čukarički
93' Doelpunt Ordabasy Doelpunt T. Erlanov Ordabasy 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ordabasy - Čukarički
Opstellingen Ordabasy - Čukarički

Voorbeschouwing Ordabasy - Čukarički

Ordabasy en Čukarički spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Ordabasy en Čukarički in de Europa League vond plaats op 30 juni 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Čukarički. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Čukarički favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ordabasy te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ordabasy. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.