Nabeschouwing Osmanlıspor - Midtjylland (2-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Osmanlıspor het donderdag 25 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Midtjylland. De wedstrijd wordt gespeeld in Osmanlı Stadı in Ankara.

Via de Osmanlıspor - Midtjylland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osmanlıspor - Midtjylland (2-0)

Het Europa League duel tussen Osmanlıspor en Midtjylland is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osmanlıspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Tiago Pinto, waarmee Osmanlıspor met 1-0 de leiding nam. Osmanlıspor vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tiago Pinto op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor.

LIVE Osmanlıspor - Midtjylland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osmanlıspor - Midtjylland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt Tiago Pinto Osmanlıspor 1-0
50' Doelpunt Osmanlıspor Doelpunt Tiago Pinto Osmanlıspor 2-0
54' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor V. Procházka Osmanlıspor
56' Wissel Midtjylland Wissel M. Pusic voor J. Poulsen Midtjylland
62' Wissel Midtjylland Wissel M. Duelund voor F. Novák Midtjylland
63' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor V. Kadlec Midtjylland
66' Wissel Osmanlıspor Wissel C. Diabaté voor P. Webó Osmanlıspor
72' Wissel Midtjylland Wissel R. van der Vaart voor V. Kadlec Midtjylland
73' Gele kaart Osmanlıspor Gele kaart voor K. Altinay Osmanlıspor
75' Wissel Osmanlıspor Wissel E. Kılıçaslan voor D. Delarge Osmanlıspor
76' Gele kaart Midtjylland Gele kaart voor M. Pusic Midtjylland
82' Wissel Osmanlıspor Wissel M. Bayir voor K. Altinay Osmanlıspor
Video hoogtepunten en samenvatting Osmanlıspor - Midtjylland
Opstellingen Osmanlıspor - Midtjylland

Voorbeschouwing Osmanlıspor - Midtjylland

Osmanlıspor en Midtjylland spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osmanlıspor en Midtjylland in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osmanlıspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Osmanlıspor favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Midtjylland slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.