Nabeschouwing Rapid Wien - Trenčín (0-2) || Europa League 2016/2017

Donderdag 25 augustus 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Rapid Wien het donderdag 25 augustus 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Trenčín (0-2)

Het Europa League duel tussen Rapid Wien en Trenčín is onder leiding van scheidsrechter Aleksandar Stavrev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Trenčín. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Lawrence, waarmee Trenčín met 0-1 de leiding nam. Trenčín vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Paur op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut kreeg D. Jančo van Trenčín voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Trenčín de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Trenčín.

LIVE Rapid Wien - Trenčín 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Lawrence Trenčín 0-1
35' Doelpunt Trenčín Doelpunt J. Paur met assist van J. Holúbek Trenčín 0-2
44' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor A. Bala Trenčín
46' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor D. Jančo Trenčín
46' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Schwab voor T. Murg Rapid Vienna
52' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Paur Trenčín
53' Tweede gele kaart Trenčín Tweede gele kaart voor D. Jančo Trenčín
56' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor L. Schaub Rapid Vienna
56' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Holúbek Trenčín
64' Wissel Trenčín Wissel K. Madu voor J. Ket Trenčín
79' Wissel Trenčín Wissel E. Prekop voor A. Bala Trenčín
83' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schrammel voor A. Traustason Rapid Vienna
84' Wissel Trenčín Wissel F. Halgoš voor J. Holúbek Trenčín
92' Wissel Rapid Vienna Wissel S. Hofmann voor L. Schaub Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Trenčín
Opstellingen Rapid Wien - Trenčín

Voorbeschouwing Rapid Wien - Trenčín

Rapid Wien en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandar Stavrev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Trenčín in de Europa League vond plaats op 18 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trenčín slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.