Nabeschouwing Rennes - Fenerbahçe (2-2) || Europa League 2022/2023

Donderdag 15 september 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Rennes het donderdag 15 september 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Fenerbahçe (2-2)

De Europa League 2022/2023 wedstrijd tussen Rennes en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door M. Terrier, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Majer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Fenerbahçe de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via I. C. Kahveci.

In de 83e minuut werd H. Traore van Rennes met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rennes het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 92e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Fenerbahçe speler E. Valencia.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rennes - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van B. Meling Rennes 1-0
54' Doelpunt Rennes Doelpunt L. Majer met assist van M. Terrier Rennes 2-0
57' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Alioski voor L. Peres Fenerbahçe
60' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt I. C. Kahveci met assist van M. H. Yandas Fenerbahçe 2-1
64' Wissel Rennes Wissel A. Truffert voor A. Gouiri Rennes
64' Wissel Rennes Wissel G. Doue voor K. Sulemana Rennes
67' Wissel Fenerbahçe Wissel Joao Pedro voor J. King Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor M. Batshuayi Fenerbahçe
67' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Mor voor Lincoln Fenerbahçe
74' Wissel Rennes Wissel M. Abline voor M. Terrier Rennes
76' Gele kaart Rennes Gele kaart voor L. Majer Rennes
78' Wissel Rennes Wissel F. Tait voor L. Majer Rennes
78' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor C. Ugochukwu Rennes
83' Rode kaart Rennes Rode kaart voor H. Traore Rennes
86' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor M. H. Yandas Fenerbahçe
91' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
92' Penalty Fenerbahçe Penalty E. Valencia Fenerbahçe 2-2
93' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Joao Pedro Fenerbahçe
94' Gele kaart Rennes Gele kaart voor A. Theate Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Fenerbahçe
Opstellingen Rennes - Fenerbahçe
De opstellingen van Rennes en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Voorbeschouwing Rennes - Fenerbahçe

Rennes en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Kulbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Fenerbahçe elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rennes 0
Winst Fenerbahçe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 2e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 1e plaats.