Nabeschouwing Rio Ave - Slavia Praag (1-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 4 augustus 2016 - 21:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Rio Ave het donderdag 4 augustus 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Slavia Praag (1-1)

De Europa League 2016/2017 wedstrijd tussen Rio Ave en Slavia Praag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Hušbauer, waarmee Slavia Praha met 0-1 de leiding nam. In de 46e minuut kreeg Eliseu Cassamá van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rio Ave de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Rúben Ribeiro namens Rio Ave in de 57e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rio Ave - Slavia Praag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Mikula Slavia Praha
23' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt J. Hušbauer Slavia Praha 0-1
28' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Eliseu Cassamá Rio Ave
40' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor S. Deli Slavia Praha
43' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Rúben Ribeiro Rio Ave
46' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Eliseu Cassamá Rio Ave
48' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Vilas Boas Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Tarantini voor Yazalde Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Pedrinho voor F. Krovinović Rio Ave
57' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Rúben Ribeiro Rio Ave 1-1
62' Wissel Rio Ave Wissel Héldon voor João Novais Rio Ave
66' Wissel Slavia Praha Wissel J. Ščuk voor G. van Kessel Slavia Praha
67' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
73' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Roderick Rio Ave
76' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor J. Hušbauer Slavia Praha
96' Wissel Slavia Praha Wissel J. Mihalík voor J. Zmrhal Slavia Praha
92' Wissel Slavia Praha Wissel A. Barák voor M. Ngadeu-Ngadjui Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Slavia Praag
Opstellingen Rio Ave - Slavia Praag

Voorbeschouwing Rio Ave - Slavia Praag

Rio Ave en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Dallas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Slavia Praag in de Europa League vond plaats op 28 juli 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.