Nabeschouwing Roma - Viktoria Pilsen (4-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 24 november 2016 - 21:05 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Roma het donderdag 24 november 2016 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Roma - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Viktoria Pilsen (4-1)

Het Europa League duel tussen Roma en Viktoria Pilsen is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 4-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Džeko, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Viktoria Plzeň kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Zeman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette E. Džeko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten was het A. Matějů die de bal in eigen doel werkte, waardoor Roma op 3-1 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 88e minuut wist E. Džeko namens Roma de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Stieler bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Roma.

LIVE Roma - Viktoria Pilsen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van R. Nainggolan Roma 1-0
18' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Zeman met assist van J. Kovařík Viktoria Plzeň 1-1
26' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor A. Matějů Viktoria Plzeň
46' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
56' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Zeman Viktoria Plzeň
61' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van A. Rüdiger Roma 2-1
62' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor J. Iturbe Roma
62' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Ďuriš voor J. Kopic Viktoria Plzeň
75' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Bakoš voor M. Krmenčík Viktoria Plzeň
77' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Petržela Viktoria Plzeň
82' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt A. Matějů Roma 3-1
83' Wissel Roma Wissel D. De Rossi voor Mohamed Salah Roma
88' Doelpunt Roma Doelpunt E. Džeko met assist van D. Perotti Roma 4-1
89' Wissel Roma Wissel Gerson voor K. Strootman Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Viktoria Pilsen
Opstellingen Roma - Viktoria Pilsen

Voorbeschouwing Roma - Viktoria Pilsen

Roma en Viktoria Pilsen spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Viktoria Pilsen in de Europa League vond plaats op 15 september 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.