Nabeschouwing Rosenborg - Bayer Leverkusen (0-1) || Europa League 2010/2011

Woensdag 1 december 2010 - 21:05 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Rosenborg het woensdag 1 december 2010 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen.

Via de Rosenborg - Bayer Leverkusen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Bayer Leverkusen (0-1)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Bayer Leverkusen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Bayer 04 Leverkusen op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Sam. Helaas voor Bayer 04 Leverkusen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Bayer Leverkusen
LIVE Rosenborg - Bayer Leverkusen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Bayer Leverkusen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Annan Rosenborg
35' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt S. Sam Bayer 04 Leverkusen
68' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel B. Kaplan voor S. Sam Bayer 04 Leverkusen
76' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel E. Derdiyok voor N. Jørgensen Bayer 04 Leverkusen
85' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel G. Castro voor P. Helmes Bayer 04 Leverkusen
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Bayer Leverkusen
Opstellingen Rosenborg - Bayer Leverkusen

Voorbeschouwing Rosenborg - Bayer Leverkusen

Rosenborg en Bayer Leverkusen spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Bayer Leverkusen in de Europa League vond plaats op 16 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayer Leverkusen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayer Leverkusen favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rosenborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rosenborg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.