Nabeschouwing Rosenborg - Djurgården (5-0) || Europa League 2008/2009

Donderdag 28 augustus 2008 - 19:00 uur

In de Europa League 2008/2009 neemt Rosenborg het donderdag 28 augustus 2008 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Djurgården.

Via de Rosenborg - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Djurgården (5-0)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en Djurgården is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 43e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Iversen. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Rosenborg dat via A. Tettey dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Iversen dacht na 67 minuten te scoren voor Rosenborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Rosenborg via P. Skjelbred, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Rosenborg via S. Iversen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Djurgården
5
0
LIVE Rosenborg - Djurgården 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor P. Haginge Djurgården
31' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor P. Touray Djurgården
38' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor A. Komac Djurgården
43' Doelpunt Rosenborg Doelpunt S. Iversen Rosenborg
46' Wissel Rosenborg Wissel D. Ya Konan voor B. Berisha Rosenborg
57' Wissel Rosenborg Wissel A. Traoré voor Ø. Storflor Rosenborg
58' Wissel Djurgården Wissel M. Dahlberg voor A. Komac Djurgården
65' Doelpunt Rosenborg Doelpunt A. Tettey Rosenborg
67' Penalty Rosenborg Penalty S. Iversen Rosenborg
71' Wissel Djurgården Wissel S. Rajalakso voor J. Oremo Djurgården
73' Doelpunt Rosenborg Doelpunt P. Skjelbred Rosenborg
74' Wissel Rosenborg Wissel A. Lund-Hansen voor R. Jarstein Rosenborg
79' Wissel Djurgården Wissel K. Ceesay voor Enrico Djurgården
86' Penalty Rosenborg Penalty S. Iversen Rosenborg
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Djurgården
Opstellingen Rosenborg - Djurgården

Voorbeschouwing Rosenborg - Djurgården

Rosenborg en Djurgården spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Djurgården in de Europa League vond plaats op 14 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Djurgården. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Djurgården favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rosenborg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rosenborg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.