Nabeschouwing Ruch Chorzów - Austria Wien (1-3) || Europa League 2010/2011

Donderdag 29 juli 2010 - 18:00 uur

In de Europa League 2010/2011 neemt Ruch Chorzów het donderdag 29 juli 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien.

Via de Ruch Chorzów - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ruch Chorzów - Austria Wien (1-3)

Het Europa League duel tussen Ruch Chorzów en Austria Wien is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Ruch Chorzów op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pulkowski. Helaas voor Ruch Chorzów werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Austria Wien dat via R. Linz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Hlinka dacht na 43 minuten te scoren voor Austria Wien, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 73e minuut scoorde Austria Wien via T. Jun, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ruch Chorzów - Austria Wien
1
3
LIVE Ruch Chorzów - Austria Wien 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ruch Chorzów - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Ruch Chorzów Doelpunt M. Pulkowski Ruch Chorzów
7' Doelpunt Austria Wien Doelpunt R. Linz Austria Wien
20' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor A. Sobiech Ruch Chorzów
43' Doelpunt Austria Wien Doelpunt P. Hlinka Austria Wien
46' Wissel Ruch Chorzów Wissel M. Zajac voor L. Janoszka Ruch Chorzów
50' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor Z. Junuzovic Austria Wien
58' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor S. Olszar Ruch Chorzów
67' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor M. Pulkowski Ruch Chorzów
69' Wissel Ruch Chorzów Wissel B. Flis voor S. Olszar Ruch Chorzów
73' Doelpunt Austria Wien Doelpunt T. Jun Austria Wien
76' Wissel Austria Wien Wissel Schumacher voor R. Linz Austria Wien
79' Wissel Ruch Chorzów Wissel P. Stawarczyk voor M. Malinowski Ruch Chorzów
80' Wissel Austria Wien Wissel M. Leovac voor M. Liendl Austria Wien
85' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor R. Grodzicki Ruch Chorzów
86' Wissel Austria Wien Wissel P. Salomon voor T. Jun Austria Wien