Nabeschouwing Shamrock Rovers - Ferencváros (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 25 augustus 2022 - 21:00 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Shamrock Rovers het donderdag 25 augustus 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Ferencváros (1-0)

Het Europa League duel tussen Shamrock Rovers en Ferencváros is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-0 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door A. Lyons, waarmee Shamrock Rovers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Shamrock Rovers de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Shamrock Rovers - Ferencváros 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor C. Auzqui Ferencváros
34' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor A. Emakhu Shamrock Rovers
44' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor R. Towell Shamrock Rovers
54' Gele kaart Ferencváros Gele kaart voor A. Esiti Ferencváros
59' Wissel Ferencváros Wissel B. Vecsei voor A. Esiti Ferencváros
59' Wissel Ferencváros Wissel Marquinhos voor C. Auzqui Ferencváros
64' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Lyons voor R. Finn Shamrock Rovers
64' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. Greene voor A. Emakhu Shamrock Rovers
70' Wissel Ferencváros Wissel X. Mercier voor T. C. Nguen Ferencváros
71' Wissel Ferencváros Wissel F. Boli voor R. Mmaee Ferencváros
72' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. Tetteh voor J. Ferizaj Shamrock Rovers
72' Wissel Shamrock Rovers Wissel J. Byrne voor R. Towell Shamrock Rovers
72' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Watts voor S. Kavanagh Shamrock Rovers
78' Wissel Ferencváros Wissel K. Lisztes voor A. Traore Ferencváros
89' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt A. Lyons met assist van J. Byrne Shamrock Rovers 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Ferencváros
Opstellingen Shamrock Rovers - Ferencváros
De opstellingen van Shamrock Rovers en Ferencváros zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ferencváros zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.