Nabeschouwing Sheriff - Omonia Nicosia (1-0) || Europa League 2022/2023

Donderdag 3 november 2022 - 18:45 uur

In de Europa League 2022/2023 neemt Sheriff het donderdag 3 november 2022 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CPTF in Chişinău.

Via de Sheriff - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Omonia Nicosia (1-0)

Het Europa League duel tussen Sheriff en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 88e minuut door R. I. Akanbi, waarmee Sheriff met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Omonia Nicosia dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fran Jović, waardoor Sheriff de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Sheriff - Omonia Nicosia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor S. Radeljic Sheriff
63' Wissel Omonia Nicosia Wissel P. Psaltis voor J. Lecjaks Omonia Nicosia
63' Wissel Omonia Nicosia Wissel F. Papoulis voor C. Charalampous Omonia Nicosia
63' Wissel Omonia Nicosia Wissel P. Zachariou voor L. Loizou Omonia Nicosia
68' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor R. I. Akanbi Sheriff
69' Wissel Sheriff Wissel I. B. Atiemwen voor M. Salifu Sheriff
75' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Diskerud voor M. Cassama Omonia Nicosia
81' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor R. Bezus Omonia Nicosia
81' Wissel Omonia Nicosia Wissel B. Barker voor Bruno Omonia Nicosia
86' Wissel Sheriff Wissel Renan Guedes voor Pernambuco Sheriff
88' Doelpunt Sheriff Doelpunt R. I. Akanbi met assist van M. Kyabou Sheriff 1-0
92' Wissel Sheriff Wissel Heron voor M. Kyabou Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Omonia Nicosia
Opstellingen Sheriff - Omonia Nicosia
De opstellingen van Sheriff en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sheriff - Omonia Nicosia

Sheriff en Omonia Nicosia spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Omonia Nicosia in de Europa League vond plaats op 8 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sheriff favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Omonia Nicosia slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheriff 1
Winst Omonia Nicosia 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheriff op een 3e positie staat, terwijl we Omonia Nicosia terugvinden op de 4e plaats.